Rad van Fortuin Megaways


gokkenmetideal

Wheel of Fortune Megaways Slot is een IGT-game die de Wheel of Fortune-slotfranchise aanvult. Om je een nieuw niveau van entertainment in de serie te geven, werkten de ontwikkelaars samen met Big Time Gaming. Dit is om de game-engine van Megaway op te nemen en betere mogelijkheden te bieden om beloningen te scoren.

Deze Megaways-gokkast met 6 rollen is een zeer volatiel spel met maximaal 1 miljoen winlijnen. Het heeft ook 96,46% RTP en meer dan 80.150x inzet wanneer de bonusronde wordt geactiveerd.

Wheel of Fortune Megaways slot ontwerp

Wheel of Fortune Megaways Slot is gebaseerd op de populaire spelshow “Wheel of Fortune” in Amerika. Het is dus moeilijk om het spel niet met een blik te herkennen. Net als zijn inspiratiegameshow heeft het een luxe thema en een nogal flitsend ontwerp dat zijn beloningen aanvult. Het heeft een gameshow-setting die een studio vol glitter en alle chique dingen uit de jaren 80 laat zien.

Het Kasteel van Megaways van het Rad van Fortuin

Sinds 1975 heeft de Wheel of Fortune show veel veranderingen ondergaan. Deze Megaways-franchise toont de nieuwste versie die veel veranderingen brengt in het uiterlijk en de gameplay. De acties vinden plaats op het standaard Megaways-raster met 6 wielen. De 10 gemeenschappelijke symbolen zijn onderverdeeld in 2 categorieën.

De laagbetaalde symbolen zijn de A-9 royals, terwijl de andere symbolen de luxe auto’s, boten, ringen en jets bevatten. Laagbetaalde symbolen geven 0,4x tot 0,7x de inzet voor een winnende combinatie met 6 bijpassende symbolen. Ondertussen zijn premium symbolen 0,9x tot 25x de inzet waard.

Kenmerken van de Wheel of Fortune Megaway-sleuf

Aangezien deze Wheel of Fortune-game Megaways-gamemonteur heeft, verwacht je explosieven in zijn 6 rollen te laten vallen. Deze toevoeging aan de Wheel of Fortune-serie kan tot 3 Wild Reels maken voor meer beloningen. Wanneer bonusspins worden geactiveerd voor de groeiende rollen, kan Megaways tot 1 miljoen toenemen. Laten we eens kijken wat we nog meer kunnen genieten in dit kasteel.

Wilde megastacks

Het Wild symbool speelt een belangrijke rol in Wheel of Fortune Megaway’s Castle. Dit fungeert als vervanging voor andere gemeenschappelijke symbolen en verschijnt alleen op 2e tot 5e rollen. Wanneer een Wild-symbool tijdens een basisspelspin op de rollen landt, kan het veranderen in een wilde megastack. Wild Megastack vult het hele wiel, wat overeenkomt met 7 Wild-symbolen.

Een enkele spin kan tot 3 Megastacks maken voor meerdere beloningen. De beloning kan echter nog groter en beter zijn tijdens de bonusronde. Als je geluk hebt, kunnen Wild Megastacks uitbreiden met maximaal 10 Wild-symbolen.

Speciale uitvouwindicator

Afgezien van het wildsymbool en het scattersymbool, is er nog een symbool dat bij de actie is gevoegd. Tijdens de bonusronde van bonusspins is er een speciaal uitbreidingssymbool dat op de rollen kan worden weergegeven. Dit zijn extra oranje Rad van Fortuin symbolen die je op de rollen zult opmerken. Telkens wanneer een van deze speciale uitbreidingssymbolen landt, vervangen 2 symbolen deze.

Zo neemt het totale aantal symbolen op de specifieke haspel ook toe om het aantal van uw Megaways te verhogen. De rollen kunnen worden uitgebreid met maximaal 10 symbolen tijdens bonusspins. Wanneer de wielen hun maximale grootte hebben bereikt, zult u een functie opnieuw draaien en het Rad van Fortuin opnieuw draaien.

Wheel of Fortune Megaways RTP, weddenschappen en prijzen
Als het gaat om wedden, accepteert Wheel of Fortune Megaways Slot een minimum van £ 0,20 tot £ 200 per draai. Dit spel heeft een standaard van 117.649 winlijnen, die nog steeds kunnen toenemen na het activeren van de bonusronde.

Om beginnende megaways te bepalen, draai wiel van fortuin megaways aan het begin van de Bonus Spins ronde. Er zijn tot 117.649 Megaways te winnen in deze Wheel of Fortune Megaways Slot in het basisspel. Maar dit kan nog steeds oplopen tot 1.000.000 manieren in de bonusronde, wat het leuker maakte om te spelen.

Wheel of Fortune Megaways is een zeer volatiele gokkast met tot 96,46% RTP. Het heeft een maximale jackpot die meer dan 80.150x je inzet gaat, maar verwacht niet dat het te vriendelijk zal zijn. Slots met een hoge variantie zijn riskant, maar de prijzen zijn de moeite waard wanneer u de functies activeert.

Conclusie

Wheel of Fortune Megaways Slot is een eenvoudig spel dat gepaard gaat met geweldige graphics. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het de Megaways-monteur, wat het spannender en lonender maakte. Geen wonder dat het tijdloze Rad van Fortuin een van de commercieel succesvolle spellen in online casino’s is.

Het heeft niet de gebruikelijke Cascading Reel, Multipliers en Mystery symbolen. De ontwikkelaars slaagden er echter nog steeds in om uniek en opwindend te blijven voor spelers. De winst kan oplopen tot een overweldigend bedrag, dat is 80.000x de inzet. Wheel of Fortune Megaways Slot biedt dus een unieke game-ervaring voor zowel laag- als hoogbetaalde klanten.